Take Away
Kan bestilles på tlf. fra 11.00 - 15.30
Take Away
pris er 95 kr pr. stk.
(vær obs på ektra tillæg på enkelte stykker+)
DEN ENE SILD
Karrysild med æggesalat, sprøde capers og karse.
Serveres på friskbagt rugbrød med smør.
DEN ANDEN SILD
Stegt sennepssild med bløde løg, sprøde kartoffelchips og frisk persillemayonnaise.
Serveres på friskbagt rugbrød med smør.
DEN ENE FISK
Sprødstegt fiskefilet med remoulade, syltede asparges og urtesalat.
Serveres på friskbagt rugbrød med smør.
DEN ANDEN FISK (+25 kroner)
Sprødstegt fiskefilet med håndpillede rejer, mayonnaise, syltet gulerod og urter.
Serveres på friskbagt rugbrød med smør.
ÆGGEMADEN (+35 kroner)
Håndpillede rejer, pebermayonnaise, citroncreme, æg frit og salat.
Serveres på smørstegt surdejsbrød.
DELLEN (+25 kroner)
Smørstegt fiskefrikadelle med syltet asparges, dildmayonnaise, citroncreme, sprøde chips og salat.
Serveres på friskbagt rugbrød med smør.
KYLLINGEN
Rørt af kød på overlår med grillet hjertesalat, stegte svampe, revet havgus og bacon.
Serveres på friskbagt rugbrød med smør.
RØRT OKSETATAR
Tatar på okseinderlår med sprød kartoffel, kimchimayonnaise, syltet tomat og tomatstøv.
Serveres på friskbagt rugbrød med smør.
BØFFEN (+35 kroner)
Stegt hakkedreng på mos med bløde løg, skysauce, urter og spejlæg.
Serveres på smørstegt rugbrød.
GRISEN
Sprød terrine af svineskank med tomat, syltede bøgehatte, kimchimayonnaise og urter.
Serveres på friskbagt rugbrød med smør.
KARTOFLEN (Kan serveres vegetarisk)
Kartoffelmad med løvstikke mayonnaise, sprøde løg, skagenskinke og urter.
Serveres på friskbagt rugbrød med smør.
* vi anbefaler 2-3 stk smørrebrød pr. person