Take Away

Kan bestilles på tlf. fra 11.00 - 15.30


Take Away 

pris er 95 kr pr. stk.

(vær obs på ektra tillæg på enkelte stykker)


Den ene sild

Solbærsild med peberrodsmayonnaise, syltede løg, karse og friske solbær.
(Serveres på friskbagt rugbrød)


Den anden sild

Stegt sild med bløde løg, friteret æg, sennepsmayonnaise, kartoffelchips og blomsterkarse.
(Serveres på friskbagt rugbrød)


Den ene fiskefilet

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade, syltet kål og dild.
(Serveres på friskbagt rugbrød)


Den anden fiskefilet (+35kr.)

Sprødstegt fiskefilet med håndpillede rejer, mayonnaise, citroncreme og dild.
(Serveres på friskbagt rugbrød)


Æggemaden
Solblommeæg med håndpillede rejer, løvstikke, ribs og brøndkarse.
(Serveres på friskbagt rugbrød)


Laksen (+25kr.)

Hjemmerøget laks med Pocheret æg, grillet kål, citroncreme og karse.
(Serveres på smørstegt surdejsbrød)


Stodderen (+25kr.)

Terrine af okseskank, med citroncreme, syltede løg, pebersauce og spejlæg.

(Serveret på stegt surdejsbrød)


Grisen

Paneret svineskank og købe med stegte svampe, ribs, sennepsmayonnaise, sprøde svær og karse.

(Serveres på friskbagt rugbrød)


Tataren

Rørt oksetatar af okseinderlår med sprøde kartoffelchips, tomatmayonnaise, syltede løg, karse og creme af confiteret æggeblomme.
(Serveres på friskbagt rugbrød)


Hønsesalaten

Rørt kyllingeåverlår med bacon, stegte svampe, syltede umodne druer, grillet hjertesalat og revet Arla Unika Havgus.
(Serveres på friskbagt rugbrød)


Råstbøffen

Rosastegt tykstegsfilet med svampe a la creme, syltede agurker, urtesalat og løgringe.

(Serveres på friskbagt rugbrød)


Indmaden (+75kr)

Stegt andelever, confiterede kråser og sprængte hjerter stegt i smør med julesalat, blomsterkarse og umodne syltede blommer. Serveres med hjemmelavet blommechutney.

(Serveres på friskbagt rugbrød)


* vi anbefaler 2-3 stk smørrebrød pr. person