Take Away
Kan bestilles på tlf. fra 11.00 - 15.30
Take Away
pris er 95 kr pr. stk.
(vær obs på ektra tillæg på enkelte stykker+)
Den ene sild
Hyldeblomstmarineret sild med stikkelsbær syltede løg, sprød kartoffel og mayonnaise.
(Serveres på friskbagt rugbrød)
Den anden sild
Smørstegt sennepssild med lun kartoffelmos, løvstikkecreme, friteret æg og karse.
(Serveres på friskbagt rugbrød)
Den ene fiskefilet
Friteret skærising med hjemmelavet remoulade, grillet citron og urtesalat.
(Serveres på friskbagt rugbrød)
Den anden fiskefilet (+ 35kr.)
Friteret torsk med håndpillede rejer, mayonnaise, grønne jordbær og citron.
(Serveres på friskbagt rugbrød)
Ålen (+45kr.)
Varmrøget ål med æggesalat, syltede løg, løvstikke og karse.
(Serveres på friskbagt rugbrød)
Ægget
Håndpillede rejer, friteret æg, citroncreme, mayonnaise og brøndkarse.
(Serveres på smørstegt surdejsbrød)
Kyllingen
Rørt salat af Rokkedahl overlår med marineretsalat, stegte svampe og kimchi mayonnaise.
(Serveres på friskbagt rugbrød)
Tataren
Rørt tatar af okseinderlår med estragonmayonnaise, puffet kartoffel, syltede tomater og karse.
(Serveres på friskbagt rugbrød)
Bøffen (+35kr.)
Stegt hakkedreng på kartoffelmos med bløde løg, rødvinssauce og spejlæg.
(Serveres på friskbagt rugbrød
Råstbøffen
Rosastegt oksetyksteg med remoulade, sprøde løg, friskrevet peberrod og syltede agurker.
Kartoflen
Nye danske kartofler med løvstikkecreme, syltede løg, skagenskinke og karse.
(Serveres på friskbagt rugbrød)
* vi anbefaler 2-3 stk smørrebrød pr. person