Take Away

Den ene sild

Hyldeblomstmarineret sild m. dildmayonnnaise,syltede sennepsfrø, syltede løg, smilende æg og karse.(Serveres på friskbagt rugbrød)


Den anden sild

m. dijon, lun kartoffelkompot, løvstikkemayonnaise,friteret æg, asier og sød sennep.
(Serveres på friskbagt rugbrød)


Den ene spætte

Sprød stegt Fiskefilet m. grov hjemmerørt remoulade,sprød kål og dild.
(Serveres på friskbagt rugbrød)


Den anden spætte

Sprød stegt fiskefilet m. håndpillede rejer, dildsyltetagurk, citroncreme og mayonnaise.
(Serveres på friskbagt rugbrød)
(+ 35 kr.)


Rejemaden

Håndpillede rejer m. pocheret æg, mayonnaise pågrillet citron, agurker og dild
(Serveres på smørstegt surdejsbrød)


Torsken

Torskesalat, pocheret og let røget m. æbler, kartoffel-chips og dild
(Serveres på friskbagt rugbrød)


Laksen

Hjemmerøget laks m. peberrodshollandaise, smør-stegt vinterkål, citronpuré, pocheret æg og dild.(Serveres på smørstegt surdejsbrød)
(+ 25kr.)


Tataren

Rørt oksetatar med kimchimayonnaise, ribs, estragonog confiteret æggeblomme.
(Serveres på friskbagt rugbrød)


Hønsesalaten

Rokkedahl hønsesalat med grillet hjertesalat, revethavgus, stegte svampe, saftig bacon og syltedestikkelsbær.

(Serveres på friskbagt rugbrød)


Rullepølsen

Rullesteg af dansk gris med salvie, stilkpeber, persille,piment de espelette mayonnaise, sprød svær og tomat.(Serveres på friskbagt rugbrød)


Stodderen

Terrine på braiseret oksespidsbryst m. citroncreme,pebersauce, syltet løg, spejlæg og persille(Serveres på smørstegt surdejsbrød)


Råstbøffen

Roastbeef m. bløde løg, ristet løg, dild syltet agurk,sennepskorn og revet peberrod
(Serveres på friskbagt rugbrød)
(Tilkøb spejlæg for 15,- kroner).


Kartoflen

Kartoffelmad m. løvstikkeemoulsion, sprødeløg, finthakket rødløg, purløg og æggeblomme

(Serveres på friskbagt rugbrød)


* vi anbefaler 2-3 stk smørrebrød pr. person