Take Away

Kan bestilles på tlf. fra 11.00 - 15.30


Take Away 

pris er 95 kr pr. stk.

(vær obs på ektra tillæg på enkelte stykker+)


DEN ENE SILD

Karrysild med æggesalat, sprøde capers og karse.

Serveres på friskbagt rugbrød med smør.


DEN ANDEN SILD

Stegt sennepssild med bløde løg, sprøde kartoffelchips og frisk persillemayonnaise.

Serveres på friskbagt rugbrød med smør.


DEN ENE FISK

Sprødstegt fiskefilet med remoulade, syltede asparges og urtesalat.

Serveres på friskbagt rugbrød med smør.


DEN ANDEN FISK (+25 kroner)

Sprødstegt fiskefilet med håndpillede rejer, mayonnaise, syltet gulerod og urter.

Serveres på friskbagt rugbrød med smør.


ÆGGEMADEN (+35 kroner)

Håndpillede rejer, pebermayonnaise, citroncreme, æg frit og salat.

Serveres på smørstegt surdejsbrød.


DELLEN (+25 kroner)

Smørstegt fiskefrikadelle med syltet asparges, dildmayonnaise, citroncreme, sprøde chips og salat.

Serveres på friskbagt rugbrød med smør.


KYLLINGEN

Rørt af kød på overlår med grillet hjertesalat, stegte svampe, revet havgus og bacon.

Serveres på friskbagt rugbrød med smør.


RØRT OKSETATAR

Tatar på okseinderlår med sprød kartoffel, kimchimayonnaise, syltet tomat og tomatstøv.

Serveres på friskbagt rugbrød med smør.


BØFFEN (+35 kroner)

Stegt hakkedreng på mos med bløde løg, skysauce, urter og spejlæg.

Serveres på smørstegt rugbrød.


GRISEN

Sprød terrine af svineskank med tomat, syltede bøgehatte, kimchimayonnaise og urter.

Serveres på friskbagt rugbrød med smør.


KARTOFLEN (Kan serveres vegetarisk)

Kartoffelmad med løvstikke mayonnaise, sprøde løg, skagenskinke og urter.

Serveres på friskbagt rugbrød med smør.




* vi anbefaler 2-3 stk smørrebrød pr. person